Frugtpressere.dk: Find blandt 440 Produkter | 8 Kategorier | 60 Brands | 88 Forhandlere

Bedste Witt Juicer: Se top 3

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Frugtpressere.dk, det helt rigtige sted at finde Witt juicer. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 3 Witt juicer

  De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Witt juicer | ✅ Juicer-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 3 bedste Witt juicer

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Witt juicer som du kan finde lige nu.

  1: Witt by Kuvings B6640 Slow Juicer

  Witt by Kuvings B6640 Slow Juicer

  Hvorfor vælge Witt by Kuvings B6640 Slow Juicer?

  Du er sikret velvære for både krop og sjæl med denne fantastiske slowjuicer fra Witt by Kuvings. Den kan lave næringsrige og velsmagende juicer på få minutter, så det er hurtigt og nemt at forblive sund. Witt by Kuvings B6640 er en enormt letanvendlig sl

  2: Witt Premium slow juicer, sort

  Witt Premium slow juicer, sort

  Priser og varianter

  • Minimalistisk nordisk design
  • Tre forskellige hastigheder
  • Digital motor på 200 watt
  • Støjsvag og nem at rengøre
  • Medfølgende filtre og rensebørste

  Hvorfor vælge Witt Premium slow juicer, sort?

  Witt Premium slow juicer, sort, er en innovativ og moderne køkkenmaskine, der er designet til at give dig den bedste juiceoplevelse derhjemme. Denne slow juicer har et minimalistisk og nordisk udseende, der passer perfekt ind i ethvert moderne køkken.

  Med tre forskellige hastigheder på 40, 60 og 80 omdrejninger pr. minut kan du vælge den hastighed, der passer bedst til den type frugt eller grøntsag, du ønsker at juice. Den digitale motor på 200 watt og den dobbeltbladede juicer sikrer, at du får mest muligt ud af dine råvarer og opnår den bedste smag og konsistens.

  Witt Premium slow juicer er meget støjsvag under brug, så du kan nyde din juice uden at forstyrre andre i hjemmet. Den er også meget praktisk at rengøre, da delene er nemme at skille ad. De medfølgende filtre gør det muligt at lave forskellige typer af juice, som fine filtre til juice, grove filtre til smoothies og filtre til sorbet. Der medfølger også en rensebørste, som gør rengøringen endnu lettere.

  Witt Premium slow juicer er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og stilrent design. Den er en smart investering for dig, der ønsker at leve en sundere livsstil og nyde friskpressede juicer derhjemme på en nem og enkel måde. Køb Witt Premium slow juicer, sort, og oplev forskellen på en almindelig juicer og en slow juicer.

  En effektiv støjsvag maskine med høj ydeevne og 3 omdrejningshastigheder (40/60/80 omdr/min) + reverse. Inklusive 3 filtre til 3 forskellige formål, alt efter om du ønsker at fremstille juice, smoothies eller sorbetis. Nem at rengøre. Med en slowjuicer får du alt det sunde og nærende ud af frugt og grøntsager. Da juicen produceres ved lav hastighed tilføjes også mindre ilt hvorved du kan gemme juicen i længere tid. Slowjuiceren har 3 forskellige programmer “Ultra hård”: Er god til forskellige sorbetis og hårde frugter og grøntsager, som for eksempel banansmoothie, jordbærsmoothie, gulerødder, mv. “Hård”: Er til forskellige hårde frugter og grøntsager, som for eksempel pærer, selleri, mv.“Blød” Er perfekt til forskellige bløde frugter og grøntsager, som for eksempel vandmeloner, jordbær, tomater, mv.

  3: Witt by Kuvings slow juicer - B6200S

  Hvorfor vælge Witt by Kuvings slow juicer - B6200S?

  Næring til kroppen! Med en slow juicer får du alle de vigtige vitaminer og næringsstoffer fra det frugt og grønt, som du gerne vil have i din juice. Du får altså maksimalt ud af dine ingredienser ved at bruge en slow juicer, da den nænsomt presser dem, så alle vitaminer og næringsstoffer bevares. Juicen bliver også mere homogen i en slow juicer, dvs. at den ikke skiller. Du kan komme hele frugter ned i juiceren, og i løbet af kort tid har du en lækker, ren og vitaminrig juice - den perfekte måde at starte dagen på! Witt yder 2 års motorgaranti på produktet. Slow juiceren er nem at rengøre, og der medfølger en smart rengøringsbørste. Juiceren er lydsvag og utrolig brugervenlig.

  Andre mærker af juicer

  På vores liste her har vi samlet de Witt bedste juicer på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige juicer til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top