Frugtpressere.dk: Find blandt 440 Produkter | 8 Kategorier | 60 Brands | 88 Forhandlere

Bedste Juicer: Se top 14

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Frugtpressere.dk, det helt rigtige sted at finde juicer. Vi har udvalgt de 14 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 14 juicer

  De 14 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på juicer | ✅ Juicer-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Wilfa SJ1W-500 slow juicer hvid 1: Wilfa SJ1W-500 slow juicer hvid
  • Slowjuicing-teknologi med højt tryk
  • Justérbar indstilling til bløde/hårde ingredienser
  • Drypstop-funktion for ren bordplade
  • Aftagelige dele for nem rengøring
  • Kraftfuld motor med 80 RPM
  1066,- hos KitchenOne.dk Billigste pris af 1 forhandlere
  Bærbar juicer 3: Bærbar juicer
  • Bærbar og praktisk design
  • Batteridrevet og ledningsfri
  • Stor kapacitet på 500 mL
  • Nem at rengøre og adskille
  • Sund og nærende smoothies på farten
  299,- hos Onyx Cookware Billigste pris af 1 forhandlere

  Detaljeret gennemgang af de 14 bedste juicer

  Her kan du se hele vores liste over de bedste juicer som du kan finde lige nu.

  1: Wilfa SJ1W-500 slow juicer hvid

  Wilfa SJ1W-500 slow juicer hvid

  Priser og varianter

  • Slowjuicing-teknologi med højt tryk
  • Justérbar indstilling til bløde/hårde ingredienser
  • Drypstop-funktion for ren bordplade
  • Aftagelige dele for nem rengøring
  • Kraftfuld motor med 80 RPM

  Hvorfor vælge Wilfa SJ1W-500 slow juicer hvid?

  Wilfa SJ1W-500 slow juicer hvid er en innovativ juicer, der giver dig mulighed for at lave juice af alle slags frugter og grøntsager. Denne slowjuicer er designet til at maksimere mængden af næringsstoffer fra frugt og grøntsager takket være Wilfas innovative slow juicing-teknologi. Teknologien indebærer, at ingredienserne langsomt presses under højt tryk, hvilket frigiver næringsstoffer og vitaminer.

  Uanset hvor bløde eller hårde ingredienser du vil lave juice af, skal du blot justere knappen til den indstilling, du foretrækker. Du bestemmer selv, hvilke ingredienser du vil bruge, og lader maskinen gøre arbejdet. Den praktiske drypstop-funktion sørger for, at der ikke kommer juice på bordpladen.

  De dele, der er i kontakt med ingredienserne og juicen, er aftagelige, hvilket gør rengøring efter brug legende let. Wilfa SJ1W-500 slow juicer hvid er også udstyret med en kraftfuld motor, der kører ved 80 RPM, hvilket bevarer næringsstofferne i juicen og sikrer en høj kvalitet.

  Wilfa SJ1W-500 slow juicer hvid er en stilfuld og funktionel juicer, der leveres med hele 5 års garanti. Med denne juicer kan du lave juice, der er rig på vitaminer og næringsstoffer, og som samtidig smager fantastisk.

  Lav juice af alle slags frugter og grøntsager, fra blød spinat til hårde æbler. Denne slowjuicer giver dig mulighed for at maksimere mængden af ​​næringsstoffer fra frugt og grøntsager takket være Wilfas innovative slow juicing-teknologi. Teknologien

  2: Alpina Juicer frugtpresser 400W

  Alpina Juicer frugtpresser 400W

  Hvorfor vælge Alpina Juicer frugtpresser 400W?

  Alpina Juicer frugtpresser 400WAlpina juiceren er en såkaldt rå juice Centrifuge på 400W. Du kan presse både frugt og grøntsager i juiceren.Du kan derfor altid have lækker friskpresset juice om morgenen eller lave dig en lækker smoothie om eftermiddagen.J

  3: Bærbar juicer

  Bærbar juicer

  Priser og varianter

  • Bærbar og praktisk design
  • Batteridrevet og ledningsfri
  • Stor kapacitet på 500 mL
  • Nem at rengøre og adskille
  • Sund og nærende smoothies på farten

  Hvorfor vælge Bærbar juicer?

  Den bærbare juicer er en genial opfindelse til dig, der ønsker at kunne lave sunde og lækre smoothies hvor som helst. Med sit bærbare design kan du nemt tage den med dig på farten og blande din favorit smoothie når du har lyst.

  Den helt batteridrevne juicer giver dig ubegrænset fleksibilitet til at blande dine smoothies hvor som helst, uden at skulle bekymre dig om ledninger og stikkontakter. Med dens store kapacitet på 500 mL kan du nemt lave en portion til dig selv eller dele med dine venner og familie.

  Den bærbare juicer er ikke kun praktisk og nem at bruge, men også nem at rengøre, hvilket gør den til en perfekt ledsager til en travl livsstil. Du kan nemt skille juicen ad og vaske den i opvaskemaskinen eller med varmt sæbevand.

  Du kan lave lækre og nærende smoothies med den bærbare juicer, som kan hjælpe dig med at opfylde dit daglige behov for frugt og grøntsager. Den bærbare juicer kommer med gratis fragt, 100 dages tilfredshedsgaranti og gratis retur, så du kan være sikker på at få en god købsoplevelse.

  Alt i alt er den bærbare juicer et fantastisk produkt til dig, der ønsker at leve en sundere livsstil og ønsker at have muligheden for at lave lækre smoothies når som helst og hvor som helst.

  ONYX COOKWARE™ BÆRBAR JUICER

  4: Juicer - professionel

  Juicer - professionel

  Hvorfor vælge Juicer - professionel?

  Professionel juicer fra italienske Vittoria - citruspresser til presning citroner, appelsiner og grapefrugter. ABS kabinet/rustfrit stål - stål aftagelig skål, motoriseret gearkasse med lav hastighed. Effekt: 96WTilslutning: 220-240V 50/60HZOmdrejninger:

  5: Multi Juicer LI-240

  Multi Juicer LI-240

  Hvorfor vælge Multi Juicer LI-240?

  Juicer i topkvalitet fra spanske Sammic der igennem mere end 60 år har fremstillet professionelt udstyr til storkøkkener og kantiner. En kommerciel juicer med kabinet i rustfrit stål og en præstation, der imødekommer de højeste forventninger.Kraftig multi

  6: Korona 27010 Juicer citruspresser hvid/grå 1L 40W

  Korona 27010 Juicer citruspresser hvid/grå 1L 40W

  Hvorfor vælge Korona 27010 Juicer citruspresser hvid/grå 1L 40W?

  Korona 27010 Juicer citruspresser hvid / grå 1 L 40WElsker du friskpresset juice, så se Korona juicepresser med en kapacitet på 1 liter. Den kommer med 2 saftpressere i forskellige størrelser.

  7: Severin ES 3566 juicer stål/sort 500 ml 400 watt

  Hvorfor vælge Severin ES 3566 juicer stål/sort 500 ml 400 watt?

  Saftpresser fra Severin i rustfrit ståldesign med sorte plastikdetaljer. Denne model er mindre kompakt end Severins andre større modeller, men har stadig samme kraftige luftkølede moter. Perfekt til dig, der ønsker at nyde vitaminfyldt juice på en enkel o

  8: Korona 27020 Juicer citruspresser sort/stål 0,7L 40W

  Korona 27020 Juicer citruspresser sort/stål 0,7L 40W

  Hvorfor vælge Korona 27020 Juicer citruspresser sort/stål 0,7L 40W?

  Korona 27020 Juicer citruspresser sort / stål 0,7L 40WSlip for at presse dine citrusfrugter i hånden med denne, elektriske citruspresser. Denne frugtpresser kan rumme op til 0,7 liter. Det svarer til en del citrusfrugter, der kan blive presset på én gang.

  9: Black+Decker citruspresser rustfri stål

  Hvorfor vælge Black+Decker citruspresser rustfri stål?

  Black+Decker citruspresser rustfri stålDu presser saften fra alle dine yndlingscitrusfrugter hurtigt, rent og let med citruspressen fra Black + Decker. Dens professionelle motor med 350W effekt giver en hurtig og præcis ekstraktion af saften fra alle citr

  10: Kenwood slow juicer til Chef og kMix køkkenmaskine KAX720Pl

  Hvorfor vælge Kenwood slow juicer til Chef og kMix køkkenmaskine KAX720Pl?

  Er du til friskpresset hjemmelavet juice og har du en Kenwood Chef eller kMix køkkenmaskine, så er dette slowjuicer fra Kenwood lige noget for dig. Den passer til lavhastighedsudtaget på din køkkenmaskine, og kommer med sikkerhedslås, rensebørste og pulp-udtræk der opsamler den fiberrige pulp, som så efterfølgende kan bruges i kager, falafler eller super. Derudover har juiceren antidryp-prop som sikrer, at der ikke sker spild eller dryp. Desuden medfølger der en juicekande med plads til 400 ml frisk juice (1 liter luftkapacitet). Med slowjuiceren er det så nemt som ingenting at få en masse gode vitaminer fra frugt og grønt, som gør kroppen godt specielt i vintermånederne. De langsomme rotationer (deraf navnet slow) sikrer at flest mulige antioxidanter og vitaminer bevares i juicen. Så server en friskpresset vitaminbombe for hele familien - det bliver et hit!

  11: Profi Cook Zp1018 Citrus Juicer

  Hvorfor vælge Profi Cook Zp1018 Citrus Juicer?

  > Citrus juicer i højkvalitets rustfrit stålhus> Kraftig professionel motor med lang levetid (maks. 100 watt)> Automatisk start/stop-funktion ved at trykke på juicekeglen> Åben saftudløb i rustfrit stål> Drypstop-funktion (ingen sprøjt og ingen aftørring)

  12: Citrus Juicer Santos 71c

  Citrus Juicer Santos 71c

  Hvorfor vælge Citrus Juicer Santos 71c?

  Hurtig citrus juicer med mange omdrejninger Noget af det, som afgør, hvorvidt en citrusjuicer er god eller ej er hvor mange omdrejninger den har i sekundet og i minuttet og her er denne citrus juicer et pragteksemplar. For den kan nemlig skille sig ud ved

  13: Citrus Juicer Santos 10c

  Citrus Juicer Santos 10c

  Hvorfor vælge Citrus Juicer Santos 10c?

  Forkromet citrus juicer Står man bag en bar eller står man i et køkken i en restaurant vil man meget ofte opleve, at man er nødt til at få lavet noget citrusjuice og det kan både være lime, citron eller appelsin der her er tale om. Uanset hvilken slags ci

  14: Frugtpresser Multi Juicer 4i1 Gastroback

  Frugtpresser Multi Juicer 4i1 Gastroback

  Hvorfor vælge Frugtpresser Multi Juicer 4i1 Gastroback?

  Smart og yderst anvendelig frugtpresser Multi juicer 4/1 Gastroback ønsker man at leve lidt sundere eller blot af og til nyde et sundt måltid kan det være, at man bør investere i en smart og god frugtpresser som denne. Navnet er frugtpresser Multi juicer

  82 yderligere juicer

  De 14 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på den bedste juicer i 2023 - men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de juicer vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 82 juicer:

  Automatisk Juicer Profi Cook

  Automatisk Juicer Profi Cook

  999,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Ninja Juicer Jc100eu

  Ninja Juicer Jc100eu

  1171,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Princess Master juicer Spar 28,19%

  Princess Master juicer

  486,- 349,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Witt by Kuvings B6640 Slow Juicer

  Witt by Kuvings B6640 Slow Juicer

  3088,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Sage Nedstopper til Nutri Juicer Pro

  Sage Nedstopper til Nutri Juicer Pro

  316,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Sage SJE 530 BSS The Nutri Juicer Cold Plus

  Sage SJE 530 BSS The Nutri Juicer Cold Plus

  2199,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Wilfa SJ1B-500 slow juicer sort Spar 9,71%

  Wilfa SJ1B-500 slow juicer sort

  1040,- 939,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Witt Premium slow juicer, sort

  Witt Premium slow juicer, sort

  1699,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Magimix To-go bægersæt til juicer

  Magimix To-go bægersæt til juicer

  530,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Wilfa Slow Juicer si

  Wilfa Slow Juicer si

  108,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Kenwood AT641 saftpresser Spar 30,79%

  Kenwood AT641 saftpresser

  1299,- 899,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Magimix Juice Expert 3, Sort

  Magimix Juice Expert 3, Sort

  1994,-

  Billigste af 8 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Severin 3571 Slowjuicer

  Severin 3571 Slowjuicer

  885,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Sage SJE830BSS The Nutri Juicer

  Sage SJE830BSS The Nutri Juicer

  3000,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Westmark Øverste del til Vita Freund juicer

  Westmark Øverste del til Vita Freund juicer

  484,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Sage SJB 815 The 3X Bluicer Pro

  Sage SJB 815 The 3X Bluicer Pro

  3199,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Sage SJB 615 SHY 3X Bluicer

  Sage SJB 615 SHY 3X Bluicer

  2639,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  KitchenAid SM1JA Slow Juicer

  KitchenAid SM1JA Slow Juicer

  1900,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Magimix Saftcentrifuge og purépresser

  Magimix Saftcentrifuge og purépresser

  1400,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Omega J8227 horisontal slow juicer

  Omega J8227 horisontal slow juicer

  2462,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Sage BJE430UK The Nutri Juicer

  Sage BJE430UK The Nutri Juicer

  1799,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  WMF juicer - Kult X Spar 44,47%

  WMF juicer - Kult X

  1799,- 999,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bosch juicer - MES25A0 Spar 41,70%

  Bosch juicer - MES25A0

  1199,- 699,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Witt by Kuvings slow juicer - B6200S

  Witt by Kuvings slow juicer - B6200S

  2199,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Kenwood JMP600WH Slow Juicer Spar 1,47%

  Kenwood JMP600WH Slow Juicer

  2249,- 2216,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips HR2752/90 - Citrus Press

  Philips HR2752/90 - Citrus Press

  560,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Braun Multiquick 3 J300 - Juicer

  Braun Multiquick 3 J300 - Juicer

  925,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Braun Tribute Collection CJ 3050

  Braun Tribute Collection CJ 3050

  237,-

  Billigste af 5 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Magimix Citrus juicer

  Magimix Citrus juicer

  84,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Magimix Top lid for duo juicer

  Magimix Top lid for duo juicer

  230,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Magimix Citrus juicer Anthracite grey Plastic

  Magimix Citrus juicer Anthracite grey Plastic

  440,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Magimix Citrus juicer duo juice complete Grey

  Magimix Citrus juicer duo juice complete Grey

  400,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Braun Tribute Collection CJ 3000

  Braun Tribute Collection CJ 3000

  171,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bosch Juicer MCP3500N

  Bosch Juicer MCP3500N

  189,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Magimix Pusher for duo juicer

  Magimix Pusher for duo juicer

  170,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Funktion Juicer 7.8 litres 18/8 Steel

  Funktion Juicer 7.8 litres 18/8 Steel

  549,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips Viva Collection HR1832/00

  Philips Viva Collection HR1832/00

  509,-

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Black & Decker Slow Juicer Brushed

  Black & Decker Slow Juicer Brushed

  950,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Braun Multiquick 3 Citrus Juicer MPZ9

  Braun Multiquick 3 Citrus Juicer MPZ9

  222,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Kenwood JE850 Excel Juicer

  Kenwood JE850 Excel Juicer

  1585,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips HR1889/70 - Slowjuicer

  Philips HR1889/70 - Slowjuicer

  1350,-

  Billigste af 4 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Moulinex JU3708 Frutelia Frugtpresser & Juicer

  Moulinex JU3708 Frutelia Frugtpresser & Juicer

  586,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Tribest Slowstar juicer

  Tribest Slowstar juicer

  4295,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bomann AE 1917 CB Juicer

  Bomann AE 1917 CB Juicer

  498,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Flere fede juicer - E-bog

  Flere fede juicer - E-bog

  207,81

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Juicer og smoothies til børn

  Juicer og smoothies til børn

  189,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Sana 727 Supreme juicer

  Sana 727 Supreme juicer

  5895,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Tefal ZC150 Juiceo Slow Juicer - 150W

  Tefal ZC150 Juiceo Slow Juicer - 150W

  1000,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Tristar - Elektrisk Juicer - 0,5 L 25w - Cp-3005

  Tristar - Elektrisk Juicer - 0,5 L 25w - Cp-3005

  142,95

  Billigste af 3 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Omega Sana Juicer 707, Saftpresser

  Omega Sana Juicer 707, Saftpresser

  3695,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Omega Sana Juicer 828, Saftpresser

  Omega Sana Juicer 828, Saftpresser

  3895,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Flere fede juicer

  Flere fede juicer

  249,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Angel Juicer 7500

  Angel Juicer 7500

  10995,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Professionel chokoladeform i polycarbonat - The Juicer - Dutch Pastry Team CW1926

  Professionel chokoladeform i polycarbonat - The Juicer - Dutch Pastry Team CW1926

  155,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Oliemølle Sana Juicer EUJ-702

  Oliemølle Sana Juicer EUJ-702

  2495,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Angel Juicer 8500S

  Angel Juicer 8500S

  13995,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Eldom Perfect Juicer Saftpresser - 400W

  Eldom Perfect Juicer Saftpresser - 400W

  949,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Verdens Grønneste Juicer og Smoothies

  Verdens Grønneste Juicer og Smoothies

  199,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Angel Juicer 5500

  Angel Juicer 5500

  9995,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Super Grønne Juicer & Smoothies

  Super Grønne Juicer & Smoothies

  168,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Princess 201852 Champion Juicer Spar 34,05%

  Princess 201852 Champion Juicer

  649,- 428,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Wilfa Squeezy Big JU2S-800 Juicer - Saftpresser Spar 12,35%

  Wilfa Squeezy Big JU2S-800 Juicer - Saftpresser

  899,- 788,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Solis Juice Fountain Compact slow juicer 1200 watt

  Solis Juice Fountain Compact slow juicer 1200 watt

  1999,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Cecotec Juicer - Juice&fresh 400 - 1 L 400w

  Cecotec Juicer - Juice&fresh 400 - 1 L 400w

  459,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Verdens Grønneste Juicer Og Smoothies - Mads Bo - Bog

  Verdens Grønneste Juicer Og Smoothies - Mads Bo - Bog

  179,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Super Grønne Juicer & Smoothies - Mads Bo - Bog

  Super Grønne Juicer & Smoothies - Mads Bo - Bog

  179,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Moulinex - Ultracompact Elektrisk Juicer - 0,5 L

  Moulinex - Ultracompact Elektrisk Juicer - 0,5 L

  309,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Cecotec - Juice&live 2500 Easyclean - Juicer - 200w

  Cecotec - Juice&live 2500 Easyclean - Juicer - 200w

  959,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Flere Fede Juicer - Martin - Bog

  Flere Fede Juicer - Martin - Bog

  179,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Cecotec Slow Juicer - My Master Frutti 250w

  Cecotec Slow Juicer - My Master Frutti 250w

  719,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Juicer Og Smoothies Til Børn - Amanda Cross - Bog

  Juicer Og Smoothies Til Børn - Amanda Cross - Bog

  89,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Braun Cj3050bk - Juicer - 60w

  Braun Cj3050bk - Juicer - 60w

  439,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips Hr1891/80 - Slow Juicer

  Philips Hr1891/80 - Slow Juicer

  1034,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Energifyldte Juicer Og Smoothies - Christine Bailey - Bog

  Energifyldte Juicer Og Smoothies - Christine Bailey - Bog

  149,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Moulinex - Elektrisk Juicer - Vitapress 600 0,6l - Sort

  Moulinex - Elektrisk Juicer - Vitapress 600 0,6l - Sort

  359,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bolt til citrus juicer passer til Original

  Bolt til citrus juicer passer til Original

  131,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Bolt til citrus juicer passer til Smeg

  Bolt til citrus juicer passer til Smeg

  131,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  LAFORMA Odena transparent glas juicer Spar 26,89%

  LAFORMA Odena transparent glas juicer

  119,- 87,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  HAY - Sowden Juicer (541399)

  HAY - Sowden Juicer (541399)

  1199,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Philips - Viva Collection Juicer - HR1855/70

  Philips - Viva Collection Juicer - HR1855/70

  855,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  ​Magimix Expert 3 Black Juicer

  ​Magimix Expert 3 Black Juicer

  1990,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  ​Magimix Expert 3 Black/Chrome Juicer

  ​Magimix Expert 3 Black/Chrome Juicer

  2095,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>

  Juicer fra udvalgte mærker

  På vores liste her har vi samlet de bedste juicer på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige juicer til dine behov:

  FAQ - Oftest stillede spørgsmål om Juicer

  Hvordan kan jeg lave juice, der er fri for frø og pulp?

  Hvis du ønsker en juice uden frø eller pulp, er det bedst at bruge en juicer med en finmasket netfilter. Dette vil sikre, at frø og pulp filtreres ud, mens juicen stadig bevares. Det er også en god idé at skrælle frugten, før du juice den. Dette vil fjerne eventuelle små frø og sikre, at kun den ønskede frugtkød kommer i juicen. Hvis du stadig oplever lidt pulp i juicen, kan du filtrere den gennem et fintmasket dørslag eller et rent klæde for at fjerne eventuelle resterende partikler. Med disse metoder kan du lave en glat og velsmagende juice uden frø eller pulp.

  Er der forskel på at juice frugt og grøntsager?

  Ja, der er forskel på at juice frugt og grøntsager. Frugtjuice indeholder typisk mere frugtsukker og mindre fibre end grøntsagsjuice. Grøntsagsjuice indeholder ofte mere vitaminer og mineraler end frugtjuice, da grøntsager generelt er mere næringsrige end frugt. Det er også vigtigt at tage hensyn til, at nogle grøntsager kan være mere bitre og svære at drikke i store mængder, mens frugtjuice generelt er mere sød og behagelig at drikke. Det er derfor en god idé at eksperimentere med forskellige opskrifter og kombinationer for at finde ud af, hvilken type juice der passer bedst til ens smag og behov. Generelt er det en god idé at variere mellem frugt- og grøntsagsjuice for at få en bred vifte af næringsstoffer i sin kost.

  Hvordan kan jeg forhindre min juicer i at larme for meget?

  Der er flere ting, du kan gøre for at mindske støjniveauet fra din juicer. Først og fremmest kan du overveje at placere juiceren på en stabil overflade, hvor den ikke ryster eller vibrerer så meget. Hvis juiceren står på en ujævn overflade eller et bord, der er for lille, kan den larme mere end nødvendigt.

  Du kan også prøve at skrue ned for hastigheden på juiceren, hvis det er muligt. Nogle modeller har forskellige hastighedsindstillinger, og ved at skrue ned for hastigheden kan du mindske støjniveauet betydeligt.

  Endelig kan du overveje at investere i en juicer, der er specielt designet til at være støjsvag. Disse juicere er ofte dyrere end andre modeller, men de kan være en god investering, hvis du ønsker at undgå for meget støj i dit hjem.

  Uanset hvad du vælger, er det vigtigt at følge producentens anvisninger for brug og vedligeholdelse af din juicer. Regelmæssig rengøring og vedligeholdelse kan også hjælpe med at mindske støjniveauet og forlænge levetiden på din juicer.

  Er der forskel på kød- og pressejuicere?

  Ja, der er en væsentlig forskel mellem kød- og pressejuicere. Kødjuicere fungerer ved at skære frugten eller grøntsagen i små stykker og derefter centrifugere dem for at adskille saften fra pulpen. Dette resulterer i en hurtig proces, men kan også føre til oxidation og skum, da de små stykker af frugt og grøntsager bliver udsat for luft og varme.

  Pressejuicere fungerer derimod ved at langsomt presse frugt og grøntsager gennem en juicetromle, som skånsomt adskiller saften fra pulpen. Dette resulterer i mindre oxidation, mindre skum og mere juiceudbytte, da pressejuicere kan udtrække mere saft fra frugt og grøntsager. Pressejuicere er også mere alsidige, da de kan håndtere en bredere vifte af frugt og grøntsager, herunder bladgrøntsager og hårde rodfrugter.

  I sidste ende afhænger valget af juicer af dine personlige præferencer og behov. Hvis du ønsker en hurtig og nem proces, er en kødjuicer måske det rigtige for dig. Hvis du ønsker mere juiceudbytte, mindre oxidation og mere alsidighed, er en pressejuicer måske en bedre mulighed.

  Hvordan kan jeg forhindre min juicer i at blive tilstoppet?

  For at forhindre din juicer i at blive tilstoppet, er det vigtigt at have den korrekte teknik og forberedelse. Start med at skære dine frugter og grøntsager i mindre stykker, så de passer bedre til juicerens feed chute. Det er også vigtigt at sørge for, at frugterne og grøntsagerne er fri for skræl, frø og sten, da disse kan forårsage blokeringer i juiceren.

  En anden vigtig faktor er at tage pauser mellem juicning. Hvis du giver din juicer for meget at håndtere på én gang, kan det føre til overbelastning og tilstopning af juiceren. Sørg for at tage pauser og give din juicer tid til at håndtere det frugt og grøntsager, du har lagt i den.

  Endelig er det vigtigt at rengøre din juicer regelmæssigt. En tilstoppet juicer kan være et tegn på, at du ikke har rengjort den ordentligt, og at der er rester i juiceren, som blokerer for saftstrømmen. Rengør din juicer efter hver brug og sørg for at følge producentens instruktioner til rengøring og vedligeholdelse.

  Ved at følge disse enkle tips kan du forhindre din juicer i at blive tilstoppet og opretholde den optimale ydeevne i lang tid.

  Hvordan opbevarer jeg friskpresset juice?

  Når du har lavet friskpresset juice, er det vigtigt at opbevare den på den rigtige måde for at bevare dens kvalitet og næringsstoffer. Den bedste måde at opbevare friskpresset juice på er at placere den i en lufttæt beholder og opbevare den i køleskabet. Jo mindre luft der er i beholderen, jo bedre vil juicen bevare sin friskhed og smag.

  Det er også vigtigt at opbevare juicen i en glasbeholder eller en plastikbeholder, der er BPA-fri. Plastikbeholdere kan afgive kemikalier, der kan påvirke smagen og kvaliteten af juicen.

  Når du skal drikke juicen, skal du ryste beholderen grundigt, da juicen kan adskille sig under opbevaring. Hvis juicen har mistet sin farve eller smag, eller hvis den har en ubehagelig lugt, bør du smide den ud.

  Du kan også fryse friskpresset juice, hvis du ikke har mulighed for at drikke den med det samme. Det anbefales dog ikke at fryse juice i mere end en måned, da det kan påvirke smagen og kvaliteten af juicen. Når du vil drikke juiceen, kan du tø den op i køleskabet eller i stuetemperatur.

  Husk altid at opbevare friskpresset juice på en kølig og mørk plads for at undgå oxidationsprocesser, der kan påvirke juicens kvalitet og næringsværdi.

  Hvilke fødevarer kan jeg bruge i min juicer?

  Du kan bruge en lang række forskellige fødevarer i din juicer, og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. De mest almindelige ingredienser i juice er frugt og grøntsager, men du kan også tilføje urter, nødder og frø, alt efter hvad du foretrækker.

  Når det kommer til frugt og grøntsager, er det vigtigt at vælge nogle, der er saftige og vandholdige, da det er disse, der vil give dig den bedste juice. Nogle af de mest populære ingredienser er æbler, gulerødder, selleri, rødbeder, agurker og citrusfrugter som appelsiner og grapefrugter.

  Du kan også tilføje grønne bladgrøntsager som spinat, grønkål og broccoli, som er fyldt med vitaminer og mineraler. Disse vil måske ikke give dig lige så meget juice som frugter og andre grøntsager, men de vil give dig en masse næringsstoffer og antioxidanter.

  Når det kommer til urter, kan du prøve at tilføje mynte, ingefær eller basilikum for at give din juice en ekstra smag. Nødder og frø som mandler, chiafrø og solsikkekerner kan også bruges, hvis du ønsker at tilføje lidt ekstra protein og fedt til din juice.

  Det er vigtigt at huske på, at nogle ingredienser kan være mere hårde for din juicer end andre, så det er en god idé at læse brugsanvisningen grundigt og følge dens anbefalinger for, hvilke ingredienser der fungerer bedst med din specifikke juicer.

  Hvordan kan jeg undgå at min juicer bliver for varm under juicingprocessen?

  For at undgå at din juicer bliver for varm under juicingprocessen, er det vigtigt at følge nogle grundlæggende retningslinjer. Først og fremmest bør du sørge for at skære dine frugter og grøntsager i mindre stykker, så det bliver nemmere for juiceren at håndtere og ikke overbelaste motoren. Hvis motoren overbelastes, kan det resultere i varmeopbygning og overophedning af juiceren.

  Derudover bør du også tage pauser i juicingprocessen, så juiceren kan køle ned mellem hver portion. Hvis du juicer i længere tid uden pauser, kan det også føre til overophedning af motoren og dermed øge risikoen for, at din juicer bliver for varm.

  Det er også en god idé at læse brugsanvisningen til din juicer og følge producentens anvisninger. Nogle juicere har indbygget overophedningsbeskyttelse, som automatisk slukker juiceren, hvis den bliver for varm. Hvis din juicer har denne funktion, vil du typisk kunne finde det i brugsanvisningen.

  Endelig kan du også overveje at investere i en juicer, der er designet til at modstå varmeopbygning og overophedning. Der findes juicere på markedet, der er specielt udviklet til at håndtere hårde frugter og grøntsager, og som ikke overopheder så let som andre modeller.

  Husk altid at være opmærksom på din juicer under juicingprocessen og stop juicingen øjeblikkeligt, hvis du bemærker tegn på overophedning eller andre problemer. Ved at følge disse retningslinjer kan du undgå at din juicer bliver for varm under juicingprocessen og sikre, at den holder i lang tid.

  Indholdsfortegnelse
  Til Top