Du er landet på Frugtpressere.dk, det helt rigtige sted at finde Rosendahl citruspresser. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rosendahl citruspresser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rosendahl Grand Cru citruspresser 25 cl

  • Mærke: Rosendahl

Sidste produkt på vores liste er Rosendahl Grand Cru citruspresser 25 cl som vi har fundet til 100,- hos Kitchentime DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Rosendahl Grand Cru citruspresser 25 cl Rosendahls Grand Cru-serie præsenterer denne elegante og funktionelle citruspresser, der letter arbejdet i køkkenet og samtidig er flot at se på.
Der kan være 25 cl i citruspresseren, og den kan lukkes igen, hvis du…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Rosendahl Citruspresser på listen er Rosendahl Grand Cru citruspresser 25 cl fra Kitchentime DK med en pris på 100.00. Billigste udvalgte Citruspresser er Rosendahl Grand Cru citruspresser 25 cl som du kan købe for 100.00 hos Kitchentime DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Rosendahl Citruspresser data og priser er hentet fra 1 butikker (Kitchentime DK). Alle Rosendahl Citruspresser tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Citruspresser guides:

Fandt du ikke det rigtige Citruspresser blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Citruspresser: