Du er landet på Frugtpressere.dk, det helt rigtige sted at finde KitchenAid citruspresser. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle KitchenAid citruspresser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: KitchenAid Tilbehørspakke – Kødhakker, Citruspresser og Råkostjern

  • Dagens pris: 2299,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: KitchenAid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “KitchenAid Tilbehørspakke – Kødhakker, Citruspresser og Råkostjern” fås til 2299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne super praktiske og funktionelle tilbehørspakke fra KitchenAid til KitchenAid standermixeren, er mulighederne nu uendelige.
Disse tre dele; kødhakker, citruspresser og råkostjern gør en hverdagsopgave i køkkenet meget nemmere og giver dig en mass…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: KitchenAid JE citruspresser

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe KitchenAid JE citruspresser til kun 489,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nogle gange er det mest simple det bedste.
Med denne citruspresser, er det let som en leg at lave juice af citrusfrugter.
Minimal spild og minimal rengøring. Kan bruges til alle KitchenAid røremaskine, undtagen professional….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: KitchenAid K150 + K400 Citruspresser tilbehør

Sidste produkt på vores liste er KitchenAid K150 + K400 Citruspresser tilbehør som vi har fundet til 534,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Citruspresser til K400 blender fra KitchenAid1 l BPA-fri citruspresser, der indeholder en gearenhed, saftbeholder med hældetud, frugtkødskurv og presser.• Giver mulighed for nem og automatisk presning af lime, appelsiner, grapefrugter og meget mere.•…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste KitchenAid citruspresser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse KitchenAid citruspresser:

Dyreste KitchenAid Citruspresser på listen er KitchenAid Tilbehørspakke – Kødhakker, Citruspresser og Råkostjern fra KitchenOne.dk med en pris på 2299.00. Billigste udvalgte Citruspresser er KitchenAid JE citruspresser som du kan købe for 489.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 1810 kr. – de 3 KitchenAid Citruspresser vi har fundet koster i gennemsnit 1107.33 kr.
Ovenstående KitchenAid Citruspresser data og priser er hentet fra 5 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk, Elgiganten, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk). Alle KitchenAid Citruspresser tilbud er opdateret i dag 19-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Citruspresser guides:

Fandt du ikke det rigtige Citruspresser blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Citruspresser: