Du er landet på Frugtpressere.dk, det helt rigtige sted at finde KitchenAid citruspresser. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle KitchenAid citruspresser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: KitchenAid K150 + K400 Citruspresser tilbehør

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “KitchenAid K150 + K400 Citruspresser tilbehør” fås til 520,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nu kan du forvandle din K400 blender fra KitchenAid til en citruspresser med en stor kapacitet på 1 liter. Alt er inkluderet for at presse citrusfrugter – frugtkødskurv, presser og juicebeholder med praktisk håndtag og udløbstud.
Pres som de professione…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: KitchenAid Tilbehørspakke – Kødhakker, Citruspresser og Råkostjern

  • Dagens pris: 2299,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: KitchenAid

Sidste produkt på vores liste er KitchenAid Tilbehørspakke – Kødhakker, Citruspresser og Råkostjern som vi har fundet til 2299,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne super praktiske og funktionelle tilbehørspakke fra KitchenAid til KitchenAid standermixeren, er mulighederne nu uendelige.
Disse tre dele; kødhakker, citruspresser og råkostjern gør en hverdagsopgave i køkkenet meget nemmere og giver dig en mass…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste KitchenAid Citruspresser på listen er KitchenAid Tilbehørspakke – Kødhakker, Citruspresser og Råkostjern fra KitchenOne.dk med en pris på 2299.00. Billigste udvalgte Citruspresser er KitchenAid K150 + K400 Citruspresser tilbehør som du kan købe for 520.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 1779 kr.
Ovenstående KitchenAid Citruspresser data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle KitchenAid Citruspresser tilbud er opdateret i dag 04-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Citruspresser guides:

Fandt du ikke det rigtige Citruspresser blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Citruspresser: