Du er landet på Frugtpressere.dk, det helt rigtige sted at finde Kenwood saftpresser. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kenwood saftpresser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kenwood AT641 saftpresser

Sidste produkt på vores liste er Kenwood AT641 saftpresser som vi har fundet til 884,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Kraftfuld og praktisk saftcentrifuge med ekstra stort rør og opsamlingsbeholder, som gør det muligt at få saften ud af selv hele æbler.
Takket være hældetuden og skumfilteret får du lækker saft, sundt og enkelt – helt uden små stykker.
Det er en nem måde…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Kenwood saftpresser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Kenwood saftpresser:

Dyreste Kenwood Saftpresser på listen er Kenwood AT641 saftpresser fra KitchenOne.dk med en pris på 884.00. Billigste udvalgte Saftpresser er Kenwood AT641 saftpresser som du kan købe for 884.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Kenwood Saftpresser vi har fundet koster i gennemsnit 884 kr.
Ovenstående Kenwood Saftpresser data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk, Proshop.dk). Alle Kenwood Saftpresser tilbud er opdateret i dag 19-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Saftpresser guides:

Fandt du ikke det rigtige Saftpresser blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Saftpresser: