Du er landet på Frugtpressere.dk, det helt rigtige sted at finde Kenwood citruspresser. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kenwood citruspresser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kenwood AT312 citruspresser

  • Mærke: Kenwood

Sidste produkt på vores liste er Kenwood AT312 citruspresser som vi har fundet til 370,29 hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Enkelt tilbehør fra Kenwood, som nemt og hurtigt presser saften ud af alle størrelser citrusfrugter.
Citruspresseren monteres direkte på din Kenwood Chef eller Major køkkenmaskine, og efterfølgende kan alle dele skilles ad og vaskes i opvaskemaskinen….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Kenwood Citruspresser på listen er Kenwood AT312 citruspresser fra KitchenOne.dk med en pris på 370.29. Billigste udvalgte Citruspresser er Kenwood AT312 citruspresser som du kan købe for 370.29 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Kenwood Citruspresser data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Kenwood Citruspresser tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Citruspresser guides:

Fandt du ikke det rigtige Citruspresser blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Citruspresser: