Du er landet på Frugtpressere.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo citruspresser. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo citruspresser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eva Solo Citruspresser

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Eva Solo Citruspresser” fås til 199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart og funktionel citruspresser fra Eva Solo, der designmæssigt er inspireret af sit formål. Citruspresseren gør det nemt at presse citrusfrugterne.
Dette skyldes blandt andet at overfladen er nopret og derved er du sikret et godt greb i citruspresseren…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Eva Solo Green Tool citruspresser

Sidste produkt på vores liste er Eva Solo Green Tool citruspresser som vi har fundet til 169,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Pres nemt citronsaft uden at få kerner med takket være citruspresseren fra Eva Solo.
Citruspresseren er en del af Green Tool-serien, der har til formål at gøre sund og grøn madlavning nemmere.
Dertil vil serien gerne indføre mindre plastik i køkkenet, og…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Eva Solo citruspresser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Eva Solo citruspresser:

Dyreste Eva Solo Citruspresser på listen er Eva Solo Citruspresser fra KitchenOne.dk med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Citruspresser er Eva Solo Green Tool citruspresser som du kan købe for 169.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 30 kr. – de 2 Eva Solo Citruspresser vi har fundet koster i gennemsnit 184 kr.
Ovenstående Eva Solo Citruspresser data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Coolshop.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Eva Solo Citruspresser tilbud er opdateret i dag 18-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Citruspresser guides:

Fandt du ikke det rigtige Citruspresser blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Citruspresser: