Du er landet på Frugtpressere.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch saftpresser. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch saftpresser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bosch MES3500 saftpresser

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Bosch MES3500 saftpresser” fås til 924,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot saftpresser fra Bosch i blå og med en stærk motor på 700 Watt.
Maskinen kan presse saften fra både frugt og grøntsager, da den kommer med en ekstra stor påfyldningsrør på 73 mm, så du kan anvende hele frugter – en findeling er dermed ikke nødvendig…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Bosch MES25A0 saftpresser

Sidste produkt på vores liste er Bosch MES25A0 saftpresser som vi har fundet til 667,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot saftpresser fra Bosch med en stærk motor på 700 watt.
Maskinen kan presse saften fra både frugt og grøntsager, da den kommer med et ekstra stort påfyldningsrør på 73 mm., så du kan anvende hele frugter – en findeling er derved ikke nødvendig.
Bosch M…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bosch saftpresser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bosch saftpresser:

Dyreste Bosch Saftpresser på listen er Bosch MES3500 saftpresser fra KitchenOne.dk med en pris på 924.00. Billigste udvalgte Saftpresser er Bosch MES25A0 saftpresser som du kan købe for 667.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 257 kr. – de 2 Bosch Saftpresser vi har fundet koster i gennemsnit 795.5 kr.
Ovenstående Bosch Saftpresser data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk, Proshop.dk). Alle Bosch Saftpresser tilbud er opdateret i dag 19-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Saftpresser guides:

Fandt du ikke det rigtige Saftpresser blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Saftpresser: